…

Autoteollisuus – yhteistyötä alan johtavien valmistajien kanssa

Viime vuosien kehitys autoteollisuudessa on muuttanut sen vaatimuksia. Pidämme pitkäjänteistä toimintaa ja läheistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa uusimmalla tekniikalla varustettujen innovatiivisten, asiakaskohtaisesti sovitettujen ratkaisujen menestyksen avaimena. Näin toimien voimme auttaa asiakkaitamme lisäämään tuottavuutta sekä parantamaan laatua ja tuotannon kustannustehokkuutta.

Johtavat toimittajat

Olemme vuosien mittaan koonneet toimialan johtavien valmistajien tuotteista suuren ja laadukkaan tuotetarjonnan. Meillä on oikea komponentti, olipa sitten kyse kierrevahvikkeista, pikaliittimistä, työkaluvaihtajista tai liukulaakereista.

Laatua tietotaidolla

Toimiala on viime vuosina läpikäynyt suuria muutoksia. Vaatimukset nopeudesta, kustannustehokkuudesta ja suuremmista volyymeistä pakottavat kehittämään ja parantamaan myös ratkaisuja. Osaamme asiamme. Olemme yli 60 vuotta tehneet aktiivista työtä opettaaksemme ja auttaaksemme asiakkaitamme ymmärtämään, kuinka tärkeää on valita oikea ratkaisu oikeaan paikkaan. Yhdessä luomme pitkäjänteisiä, kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka lisäävät tuottavuutta. Tuloksena on aidosti lisää tehoa ja parempi lopputuote!

Tekniikka-alat

 • Markkinoiden laajin Colly Componentsilla on markkinoiden laajin valikoima kiinnitystarvikkeita.
  Lue lisää

  Kiinnityselementit
  img
 • Huoltovapaat liukulaakerit Colly Componentsin laakerointiteknisessä valikoimassa on pyöriville liikkeille soveltuvia huoltovapaita liukulaakereita, lineaariliukulaakereita sekä nivellaakereita.
  Lue lisää

  Laakeritekniikka
  img
 • Lyhyet asetusajat – hyvä käytettävyys Pikaliittimiä käyttämällä asetusaikoja voidaan lyhentää ja siten parantaa tuotantoprosessin joustavuutta. Tämä on olennaisen tärkeää yrityksille, joiden tuotevalikoima on laaja mutta tuotantosarjat suhteellisen lyhyitä.
  Lue lisää

  Pikaliittimet
  img
 • Kannattavuutta teollisella automaatiolla Colly Componentsilla on paljon tarjottavaa automaatiolaitteiden rakentajille. Laatuvarmennettujen komponenttien valikoimassamme on muun muassa huoltovapaita lineaariliukulaakereita, lujia ja huoltoystävällisiä ruuviliitoksia sekä turvallisia ja vuotamattomia pikaliittimiä, jotka lyhentävät asetusaikaa.
  Lue lisää

  Automatisointi
  img
Till kontaktsidan

Ota yhteyttä

Till kontaktsidan