…

Muoviteollisuus – lisää tuottavuutta

Parempi kannattavuus älykkäämmillä ratkaisuilla ja nopeammilla työkaluvaihdoilla on tulevaisuutta. Autamme asiakkaitamme parantamaan kannattavuutta tekemällä yhdessä heidän kanssaan tuotantoon tarkistuksia ja parantamaan kriittisiä vaiheita, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä tehokkaalle toiminnalle.

Kokonaisratkaisut maailmanluokan toimittajilta

Meillä on pitkä kokemus muoviteollisuuden tehokkuutta parantavista tuotteista ja tarjoamme kokonaisratkaisuja niin työkalujen lämmitykseen kuin työkaluvaihtoihin edistyksellisillä multiliittimillä. Ratkaisumme lisäävät joustavuutta ja mahdollisuutta valmistaa pienempiä sarjoja, tehdä työkaluvaihdot nopeammin ja saada tuotannosta varmempaa.

Laatua tietotaidolla

Autamme yhdessä toimittajamme Stäublin kanssa asiakkaita osaamisellamme ja ratkaisuilla, joilla voidaan tehostaa ruiskuvalukoneiden työkaluvaihtoja. Tarjoamme ilmaisia SMED-analyysejä ja analysoimme yhdessä työkaluvaihdon eri työvaiheet ja laadimme ehdotuksen siitä, miten prosessia voidaan tehostaa.

Teknikområden

 • Markkinoiden laajin Colly Componentsilla on markkinoiden laajin valikoima kiinnitystarvikkeita.
  Lue lisää

  Kiinnityselementit
  img
 • Huoltovapaat liukulaakerit Colly Componentsin laakerointiteknisessä valikoimassa on pyöriville liikkeille soveltuvia huoltovapaita liukulaakereita, lineaariliukulaakereita sekä nivellaakereita.
  Lue lisää

  Laakeritekniikka
  img
 • Lyhyet asetusajat – hyvä käytettävyys Pikaliittimiä käyttämällä asetusaikoja voidaan lyhentää ja siten parantaa tuotantoprosessin joustavuutta. Tämä on olennaisen tärkeää yrityksille, joiden tuotevalikoima on laaja mutta tuotantosarjat suhteellisen lyhyitä.
  Lue lisää

  Pikaliittimet
  img
 • Kannattavuutta teollisella automaatiolla Colly Componentsilla on paljon tarjottavaa automaatiolaitteiden rakentajille. Laatuvarmennettujen komponenttien valikoimassamme on muun muassa huoltovapaita lineaariliukulaakereita, lujia ja huoltoystävällisiä ruuviliitoksia sekä turvallisia ja vuotamattomia pikaliittimiä, jotka lyhentävät asetusaikaa.
  Lue lisää

  Automatisointi
  img